Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 34

22/08 Aanrijding
21/08 Auto in brand
21/08 Ongeval
21/08 Doorgereden
21/08 Aanhoudingen
21/08 Winkeldiefstal
21/08 Over de kop
20/08 Alcohol
19/08 Alcoholcontrole
18/08 Aanrijding onder invloed
18/08 Auto in brand
17/08 Kranten in de fik
17/08 Bedreiging
16/08 Ongeval op brug

Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Aanrijding
WESTMAAS- Op donderdagavond 22 augustus 2002 heeft er een aanrijding plaats gevonden in Westmaas. Een 17-jarige jongen uit Westmaas reed op zijn brommer vanuit Mijnsheerenland in de richting van het Haagje. Een 16-jarige jongen uit Westmaas reed rechts naast de brommer en hield de brommer vast. De twee jongens verleende een van rechts komende auto geen voorrang, vlogen over de auto heen en vielen vervolgens op het wegdek. De 16-jarige fietser liep daarbij een wond aan zijn rechterknie op. Hij is per ambulance overgebracht naar het Zuiderziekenhuis. De brommer bleek te zijn opgevoerd. Tegen beide jongens zal proces verbaal worden opgemaakt.

Auto in brand
's-GRAVENDEEL - Een auto is door vermoedelijk kortsluiting in brand gevlogen. Dat gebeurde op woensdag 21 augustus 2002 op de Lindehof in 's-Gravendeel. Een voorbijganger die werkt bij de brandweer zag dat er rook uit het voertuig kwam. Hij leende bij buurtbewoners een brandblusser en bluste het vuur. Een bergingsvoertuig haalde de auto weg.

Ongeval
's-GRAVENDEEL - Twee auto's zijn op de Kiltunnelweg in 's-Gravendeel tegen elkaar gebotst. Een 40-jarige bestuurster uit 's-Gravendeel klaagde over pijn in haar nek en hoofd. De ambulance bracht haar voor onderzoek over naar een ziekenhuis in Dordrecht. Het ongeval gebeurde op woensdagmiddag 21 augustus 2002.

Doorgereden
's-GRAVENDEEL - Een 28-jarige automobilist uit 's-Gravendeel is doorgereden nadat hij een slagboom bij de Kiltunnel kapot reed. Dat gebeurde op woensdagavond 21 augustus 2002. Na onderzoek vonden agenten de 28-jarige op de Mijlweg waar hij bij een garagebedrijf stond. De voorruit van zijn bestelbus lag eruit. Na controle bleek dat de man alcohol op had maar wel onder de grens bleef.

Aanhoudingen
's-GRAVENDEEL - De politie heeft in een onderzoek naar een mishandeling vier verdachten aangehouden. De laatste aanhouding gebeurde op woensdagmorgen 21 augustus 2002. Het incident zelf vond plaats op zondagmorgen 4 augustus 2002 rond 02.00 uur. Een 26-jarige man uit Puttershoek en een 26-jarige man uit Maasdam fietsten weg in 's-Gravendeel. Eerst waren ze met een groep. Bij het Havenplein in 's-Gravendeel reden ze met zijn tweeën. Een auto reed achter hen aan. De vier inzittenden stapten uit en sloegen en schopten de slachtoffers. Een groepje getuigen kwam erbij en kalmeerde de verdachten die weggingen. De aangehouden verdachten zijn 17, 21, 25 en 27 jaar en komen uit 's-Gravendeel en Ermelo. Een echte reden voor de mishandeling was er niet. De verdachten gaven aan dat ze dachten dat de twee tegen hun auto schopten.

Winkeldiefstal
's-GRAVENDEEL - Een personeelslid van een supermarkt heeft een 29-jarige vrouw zonder een nog bekende woonplaats aangehouden. Zij stal op woensdagmiddag 21 augustus 2002 onder andere vlees uit de winkel aan de Langestraat in 's-Gravendeel.

Over de kop
KLAASWAAL - Een auto is over de kop geslagen. Het voertuig stopte na de slippartij in de berm langs de rijksweg A29 bij Klaaswaal. De 27-jarige automobilist uit Rotterdam reed op dinsdagmiddag 21 augustus 2002 over de rijksweg en had mogelijk door de regenval zijn auto niet meer onder controle. De ambulance bracht de 27-jarige naar een ziekenhuis. Hij had verwondingen aan zijn armen.

Alcohol
OUD-BEIJERLAND - De politie heeft het rijbewijs van een 19-jarige automobilist uit Westmaas ingevorderd. Hij reed op dinsdagmorgen 20 augustus 2002 rond 01.30 over de Scheepmakershaven in Oud-Beijerland. De man had een te hoog alcoholpromillage.

Alcoholcontrole
PUTTERSHOEK - Bij een alcoholcontrole in Puttershoek heeft de politie een autobestuurder aangehouden. De controle gebeurde in de nacht van zondag op maandag 19 augustus 2002 op de Sportlaan. Een 49-jarige automobilist uit Puttershoek had een te hoog alcoholpromillage.

Aanrijding onder invloed
OUD-BEIJERLAND- Op de Koninginneweg vond op zondag 18 augustus omstreeks 06.15 uur een eenzijdige aanrijding plaats. Een 26-jarige man uit Nieuw Beijerland reed met zijn auto tegen een geparkeerde auto aan. Agenten kregen de indruk dat de man onder invloed was en lieten hem blazen. Het resultaat was positief en de man werd aangehouden. Hij liep een kleine hoofdwond op.

Auto in brand
GOUDSWAARD - Een personenauto heeft in brand gestaan. Het ging om een in Roosendaal gestolen auto. De brandweer bluste het vuur op zondagavond 18 augustus 2002. De wagen stond op de Lange Eendragtsweg in Goudswaard.

Kranten in de fik
S'GRAVENDEEL- Tijdens surveillance zagen agenten dat er op zaterdag 17 augustus omstreeks 02.30 uur in de Tuinstraat 4 kartonnen dozen gevuld met kranten in brand stonden. Een buurtbewoner hielp de agenten met het blussen van de dozen. Een bewoner van de Tuinstraat had de dozen op straat gezet om ze de volgende dag op te halen.

Bedreiging
MIJNSHEERENLAND- Op zaterdag 17 augustus is een echtpaar uit Mijnsheerenland bedreigd. Het echtpaar reed omstreeks 09.30 uur over de Wintersweg in hun auto toen een andere automobilist hen, tijdens de voorbijgang, bedreigde met een mes. De politie onderzoekt deze zaak.

Ongeval op brug
KLAASWAAL- OP de Haringvlietbrug van de A29 vond op vrijdag 16 augustus omstreeks 16.30 uur een verkeersongeval plaats. Een 54-jarige automobiliste stond met pech op de vluchtstrook terwijl ze de ANWB belde reed een bedrijfauto met aanhanger tegen haar auto aan. De automobiliste kwam doordoor al tollend tegen de vangrail aan. Ze raakte bekneld in haar auto. In de bedrijfsauto met aanhanger, die door de klap losraakte, zaten een 31-jarige bestuurder uit Hellevoetsluis en zijn twee collega's. De bestuurder zag niet dat de auto stil stond. De 54-jarige vrouw werd door de brandweer uit haar beknelling gehaald. De traumahelikopter kwam uit voorzorg ter plaatse. Per ambulance is de vrouw naar het ziekenhuis vervoerd. Haar toestand bleek achteraf minder ernstig te zijn dan dat het in eerst instantie leek. Ze is met spierpijn en een hechting in de achillespees op zaterdag 17 augustus weer ontslagen uit het ziekenhuis.

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl

copyright 2002 - Hoekschewaard-Plaza