Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 31

01/08 Auto gestolen
31/07 Ongeval
31/07 Gestolen auto
31/07 Vernieling
31/07 Alcohol
29/07 Gasleiding
28/07 Inbrekers ontsnapt
28/07 Ongeval op brug
27/07 Fietser aangereden
27/07 Botsing met koe
26/07 Dodelijk ongeval

Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Auto gestolen
NUMANSDORP - Een kleine personenbus is gestolen. De auto stond op de Middelsluissedijk WZ in Numansdorp. De eigenaar logeerde met zijn gezin bij zijn broer en sliep in een tent. Deze stond hemelsbreed vier meter van de wagen. Op donderdagmorgen 1 augustus 2002 rond 02.00 uur hoorde hij het starten van zijn auto. Het slachtoffer rende de tent uit en zag dat zijn grijze Toyota H100 met het kenteken 90-VD-ST wegreed. In de wagen lagen vakantiespullen zoals een kano en hengels.

Ongeval
HEINENOORD - Een 51-jarige fietser uit Oud-Beijerland heeft letsel aan zijn arm opgelopen. Hij botste op dinsdagmiddag 30 juli 2002 op de Dorpsstraat in Heinenoord tegen 38-jarige man uit Oud-Beijerland die met zijn rolstoel daar reed.

Gestolen auto
OUD-BEIJERLAND - De politie Rotterdam-Rijnmond heeft twee personen aangehouden en een in Oud-Beijerland gestolen auto teruggevonden. De aanhoudingen gebeurden op dinsdag 30 juli 2002. In de gestolen auto zaten een 40-jarige man uit Rotterdam en een 38-jarige vrouw uit Rotterdam. De man verklaarde dat hij het voertuig had gekocht voor iemand. De diefstal van dit voertuig gebeurde vanaf de Margrietstraat in Oud-Beijerland en men ontdekte de diefstal op vrijdagmorgen 26 juli 2002.

Vernieling
OUD-BEIJERLAND - Een 37-jarige vrouw zonder een vaste woonplaats is aangehouden. Zij vernielde op dinsdagavond 30 juli 2002 diverse dingen waaronder bloempotten in een achtertuin aan de Orchideestraat in Oud-Beijerland. Agenten namen haar mee naar het bureau.

Alcohol
OUD-BEIJERLAND - De politie heeft een 37-jarige vrouw uit Oud-Beijerland aangehouden. Zij was dronken en maakte op dinsdagmorgen 30 juli 2002 rond 01.00 uur overlast in de buurt van de Jasmijnstraat in Oud-Beijerland. Ze reageerde agressief op de politie. Zo beledigde de verdachte de agenten en probeerde een politieman een 'knietje' te geven.

Gasleiding
's-GRAVENDEEL - De brandweer heeft de gasleiding uitgezet en een woning gelucht. De 22-jarige bewoner legde op maandagavond 29 juli 2002 parket in zijn woning aan de Kleine Vos in 's-Gravendeel. De boor schoot plotseling door de gasleiding. De man schrok, verliet zijn huis en trok alles dicht. Brandweerlieden sloegen een ruit van een deur in en gingen naar binnen.

Inbrekers ontsnapt
NIEUW-BEIJERLAND - Verdachten van een bedrijfsinbraak zijn ontsnapt. Een getuige belde op maandagmorgen 29 juli 2002 rond 02.10 uur de politie. Er vond een inbraak plaats bij de Kerkstraat in Nieuw-Beijerland. De inbrekers reden weg in een auto. Agenten volgden deze wagen maar de bestuurder reageerde niet op een stopteken. De auto met de verdachten vluchtte Barendrecht in.

Ongeval op brug
KLAASWAAL - Drie personen zijn gewond geraakt bij een ongeval. Het ongeval gebeurde op zondagmorgen 27 juli 2002 op de Haringvlietbrug in de richting van Zeeland. Daar stroopte het verkeer in verband met de drukte op. Door het gerem botsten twee personenauto's en een bestelbus tegen elkaar. Er raakten twee inzittenden van de bestelbus (21 en 25 jaar uit Dordrecht) en een vrouw van 75 jaar uit Mijnsheerenland uit een personenauto gewond. Ze hadden last van hun nek. De brandweer assisteerde de ambulancemedewerkers bij de aanrijding. Tijdelijk sloot de politie de rijksweg A29 net voor de aanrijding af. Nadat de gewonden wegwaren gaf de politie eerst een rijstrook vrij voor het verkeer en later de hele snelweg.

Fietser aangereden
NUMANSDORP - Een auto heeft een fietser aangereden. Waarschijnlijk zag de 60-jarige bestuurder uit Strijen de fietser niet. Het ongeval gebeurde op zondagmiddag 28 juli 2002 bij de Molendijk en Parallelweg in Numansdorp. De fietser (leeftijd niet bekend) uit Puttershoek raakte gewond aan zijn heup.

Botsing met koe
GOUDSWAARD - Een auto is op de Molendijk in Goudswaard tegen een koe gebotst. Dat gebeurde op zaterdagavond 27 juli 2002. De 41-jarige bestuurder uit Goudswaard zag plotseling de koe. Deze liep daar nadat het dier door een stuk omheining kroop. Door de klap overleed de koe. De bestuurder klaagde over rugpijn. Daarvoor hielp de brandweer het ambulancepersoneel het slachtoffer stabiel uit zijn voertuig te halen.

Dodelijk ongeval
KLAASWAAL - De twee slachtoffers die om het leven kwamen bij een ongeval zijn een 48-jarige man uit Puttershoek en zijn 15-jarige dochter. De 48-jarige man bestuurde een motorfiets. Deze reed op vrijdagavond 26 juli 2002 even voor 20.00 uur over de Oud-Cromstrijensedijk Oostzijde in Klaaswaal. Een 62-jarige autobestuurster uit Numansdorp draaide bij een splitsing van de dijk de 4e Moerweg op. De motor kwam van de andere kant. Deze schoof tegen de rechter voor- en zijkant van de auto. De dochter overleed vrijwel direct. Haar vader overleed later in het academisch ziekenhuis in Rotterdam.

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl

copyright 2002 - Hoekschewaard-Plaza