Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 21

24/05 Alcohol
23/05 Verkeerscontrole
23/05 Inbraak
22/05 Verkeerscontroles
22/05 Alcohol
22/05 Ongeval
21/05 Motorfiets in brand
21/05 Broei
21/05 Drugs
17/05 Woninginbraken
17/05 Alcoholcontrole

Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Alcohol
HEINENOORD - Agenten hebben een 43-jarige autobestuurder uit Rotterdam aangehouden. Hij reed op vrijdagmorgen 24 mei 2002 rond 00.45 uur over de rijksweg A29 bij Heinenoord. Na controle bleek dat de man teveel alcohol op had en reed met een ongeldig verklaard rijbewijs.

Verkeerscontrole
HEINENOORD - Langs de rijksweg A29 bij Heinenoord heeft de politie een bromfietscontrole gehouden. De politiemensen deelden 17 bekeuringen uit. De controle gebeurde op donderdagmorgen 23 mei 2002. De meeste bekeuringen, 14, waren voor brommers met teveel vermogen.

Inbraak
HEINENOORD - Bij een inbraak hebben de verdachten geld uit gokkasten gestolen. De inbraak gebeurde voor donderdagmorgen 23 mei 2002 rond 05.00 uur bij een café aan de Reedijk in Heinenoord. De inbrekers gooiden een ruit in met een tafel en kwamen zo het pand in.

Verkeerscontroles
KLAASWAAL/NUMANSDORP - De politie heeft op twee plekken verkeerscontroles gehouden. De agenten keken op woensdag 22 mei 2002 naar het gebruik van autogordels en kinderzitjes. De controles gebeurden op de Rijksstraatweg in Klaaswaal en de Buttervliet in Numansdorp. De politiemensen deelden 5 bekeuringen uit.

Alcohol
NUMANSDORP - Een 44-jarige autobestuurder uit Willemstad heeft een rijverbod van twee uur gehad. Agenten controleerden hem op woensdagmorgen 22 mei 2002 rond 00.40 uur bij de Burgemeester de Zeeuwstraat in Numansdorp. De automobilist had teveel alcohol op.

Ongeval
HEINENOORD - Twee auto's zijn op de Boonsweg in Heinenoord tegen elkaar gebotst. Een 23-jarige bestuurder uit Rotterdam wilde linksaf de Nijverheidsweg op. Hij zag de tegenligger niet. De ambulance bracht de 32-jarige bestuurster uit Puttershoek van dit voertuig naar het ziekenhuis. Daar bleek dat haar letsel meeviel.

Motorfiets in brand
MAASDAM - Een motorfiets is in brand gevlogen. De bestuurder reed met de motor van zijn vrouw op dinsdagavond 21 mei 2002 over de Sportlaan in Maasdam. Plotseling kwam er rook onder het zadel vandaan. Mogelijke oorzak van de brand was sluiting in het elektrisch circuit.

Broei
MAASDAM - De brandweer heeft een brand in een berg tuinafval geblust. De brand ontstond door broei op dinsdagavond 21 mei 2002 bij een hoveniersbedrijf aan de Smidsweg in Maasdam. Nadat men de berg afval uit elkaar trok kon de brandweer het vuur goed bestijden.

Drugs
OUD-BEIJERLAND - De politie heeft een man aangehouden die een schuifdeur van de hoofdingang van het politiebureau aan de Scheepmakershaven heeft vernield. De 38-jarige verdachte uit Curaçao wilde in de nacht van maandag op dinsdag 21 mei naar binnen voor een slaapplaats in het bureau. Daarbij forceerde hij de deur om binnen te komen. Hierop is hij aangehouden. Bij fouillering trof de politie twee zakjes verdovende middelen aan.

Woninginbraken
NUMANSDORP - Vrijdagochtend 17 mei 2002 is ingebroken in een woning aan de Middelsluissedijk. Inbrekers verschafte zich toegang door het slot van de achterdeur te forceren. Er is voor ongeveer 350 Euro aan geld weggenomen. De politie heeft een sporenonderzoek ingesteld.
MAASDAM - In een woning aan de Trambaan is in de nacht van zaterdag 18 mei op zondag 19 mei 2002 ingebroken. Via het keukenraam is men binnengekomen. Er werden diverse spullen weggehaald, waaronder een digitale camera en een mobiele telefoon. Ook de auto die voor de deur stond is door de inbrekers meegenomen. Het betreft een Mercedes, type 110 D, voorzien van het kenteken VP-ZZ-92.

Alcoholcontrole
OUD-BEIJERLAND - De vrijwillige politie van Zuid-Holland-Zuid hield vrijdagavond tussen 23.30 uur en 00.15 uur een alcoholcontrole. Op de Kwakscheweg werden 47 bestuurders een blaastest afgenomen. Geen van de bestuurders had teveel gedronken.

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl

copyright 2002 - Hoekschewaard-Plaza