Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 16

19/04 Inbraak en autodiefstal
19/04 Alcohol
18/04 Alcoholcontrole
18/04 Schoorsteenbrand
16/04 Agent geschorst
16/04 Auto's gestolen
15/04 Aanhouding na inbraak
13/04 Auto gestolen

Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Inbraak en autodiefstal
NUMANSDORP - Inbrekers hebben een auto gestolen. Eerst braken de verdachten in bij een woning aan de Hoekstraat in Numansdorp. Waarschijnlijk gebeurde de inbraak op vrijdagmorgen 19 april 2002 rond 04.30 uur. Uit de woning namen de inbrekers onder andere geld en papieren mee. Verder de sleutel van een grijze Mercedes Benz S320 met het kenteken XV-XP-06. Deze auto stalen de verdachten ook.

Alcohol
STRIJEN - Een 26-jarige autobestuurder uit 's-Gravendeel heeft een rijverbod van twee uur gehad. Hij reed op vrijdagmorgen 19 april 2002 rond 01.20 uur over de Schelpweg in Strijen. Uit de controle bleek dat de man teveel alcohol op had.

Alcoholcontrole
HOEKSCHE WAARD - De politie heeft geen autobestuurders gevonden die reden met een te hoog alcoholpromillage. Op donderdagavond 18 april 2002 controleerden ongeveer 12 politiemensen het alcoholgebruik van de weggebruikers. Ze deden dat op twee vaste locaties aan de Rijksstraatweg in Klaaswaal en de Burgemeester de Zeeuwstraat in Numansdorp. Verder reed er een politieauto door de Hoeksche Waard. In totaal bliezen 455 automobilisten.

Schoorsteenbrand
's-GRAVENDEEL - Een schoorsteenbrand heeft schade veroorzaakt aan de eerste etage van een woning. De brand ontstond op donderdagmiddag 18 april 2002 bij een huis aan de Mijlweg in 's-Gravendeel. De brandweer bluste het vuur. De etage had rook- en waterschade.

Agent geschorst
REGIO - Op dinsdag 16 april 2002 is een 38-jarige politieman van het regionale politiekorps Zuid-Holland-Zuid aangehouden. Hij wordt verdacht van overtreding van de Wet Wapens en Munitie. Naar de collega is een strafrechtelijk onderzoek ingesteld. Hij is vanaf heden voor de duur van het onderzoek geschorst.

Auto's gestolen
OUD-BEIJERLAND- Twee personenauto's zijn gestolen. In de nacht van maandag op dinsdag 16 april werd ingebroken in een woning aan de Bachlaan. Er werden autosleutels gestolen. De bijbehorende personenauto's zijn meegenomen. In een andere woning aan de Bachlaan is ook ingebroken in de nacht van maandag op dinsdag 16 april. Er werden diverse tassen met inhoud weggenomen. De tassen werden buiten teruggevonden. Uit een van de tassen was een elektronische agenda gestolen.

Aanhouding na inbraak
OUD-BEIJERLAND - Na een woninginbraak heeft de politie twee verdachten aangehouden. Agenten gingen op maandagmorgen 15 april 2002 rond 04.30 uur naar een inbraakmelding aan de Pieter de Hooghlaan in Oud-Beijerland. Daar vond een woninginbraak plaats waar de buit onder andere bestond uit geld en een mobiele telefoon. Bij de N 217 in Heinenoord controleerden agenten de inzittenden van een auto. Ze vonden een mobiele telefoon vermoedelijk afkomstig uit het pand aan de Hooghlaan. De verdachten zijn 26 en 28 jaar zonder een nog bekende woonplaats.

Auto gestolen
PUTTERSHOEK - Op een parkeerplaats aan de Biezenbloker is een auto gestolen. Het gaat om een zwarte Opel Zafira met het kenteken 01-HB-GB. De eigenaar merkte de diefstal zaterdag 13 april op.

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl

copyright 2002 - Hoekschewaard-Plaza