Het nieuws in de Hoeksche Waard

Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid Politie Zuid Holland Zuid
Week 4

24/01 Inbraken
23/01 Auto in de sloot
23/01 Auto's gestolen
23/01 Inbraak bedrijf
22/01 Alcohol
22/01 Verkeerscontroles
21/01 Auto gestolen
20/01 Ongeval
20/01 Mishandeling
19/01 Fout parkeren
18/01 Alcohol

Berichtenoverzicht 2002
Berichtenoverzicht 2001
Rotterdams Dagblad Actueel

Inbraken
KLAASWAAL- In de nacht van donderdag 24 januari op vrijdag 25 januari 2002, is ingebroken in twee woningen. Van een woning in de klaproosstraat werden in het keukenraam gaatjes geboord en kon het raam worden geopend. De woonkamer werd doorzocht. Gestolen werd een stereo-installatie. Van een woning aan de Fagot werd een keukenraam geforceerd. Ook hier werd de woning doorzocht. Gestolen werden een geldbedrag, rijbewijs en autosleutels. De inbrekers namen daarna de voor de woning geparkeerde grijze Mercedes Benz, kenteken 33-HG-NX mee. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.

Auto in de sloot
MIJNSHEERENLAND - Een 40-jarige autobestuurder uit Puttershoek is in de sloot gereden. Volgens de man belde er iemand. Op dat moment verloor hij de macht over zijn stuur en reed de sloot in naast de N 217 in Mijnsheerenland. Dat gebeurde op woensdagavond 23 januari 2002. De politie denkt dat de verdachte teveel alcohol op had en een arts nam een bloedproef.

Auto's gestolen
HOEKSCHE WAARD - Inbrekers hebben een aantal auto's meegenomen. Dat deden ze na woninginbraken. De benadeelden deden op woensdag 23 januari 2002 aangifte. Zo stalen ze bij een huis aan de Binnenbans in Mijnsheerenland een grijze Volkswagen Passat met het kenteken 47-GJ-BX. Naast de grijze Audi A4 met het kenteken 07-GT-KD stalen verdachten uit een woning aan de Groteweide in Westmaas ook nog papieren, bankpasjes en een digitale camera. Vanuit de Cornelis de Wittstraat in Numansdorp stalen inbrekers een zwarte Audi TT met het kenteken 24-HD-JG.

Inbraak bedrijf
's-GRAVENDEEL - Bij een bedrijf aan de Griendweg in 's-Gravendeel zijn vijf computers gestolen. De verdachten gooiden een raam kapot en kwamen zo het kantoor in. Men ontdekte de diefstal op woensdagmorgen 23 januari 2002.

Alcohol
STRIJEN - Een 32-jarige autobestuurder uit Strijen heeft een rijverbod van twee uur gehad. Een politieman wees op dinsdagavond 22 januari 2002 de man op diverse verkeersovertredingen die hij beging. De agent sprak de verdachte nadat deze zijn auto parkeerde in de Beatrixstraat in Strijen. Op dat moment rook hij ook een alcohollucht bij de 32-jarige. Uit de blaastest bleek inderdaad dat de automobilist teveel alcohol op had.

Verkeerscontroles
HEINENOORD- De politie heeft bij het Oosteinde in Heinenoord een bromfietscontrole gehouden. De agenten deelden 14 bekeuringen uit. 9 bromfietsen hadden teveel vermogen, 4 geen verlichting en 1 had een verkeerde verzekeringsplaat. De controle gebeurde op dinsdagmorgen 22 januari 2002.
MAASDAM - Op de Sportlaan in Maasdam heeft de politie 14 bekeuringen geschreven. De agenten stonden op deze locatie op dinsdagmorgen 22 januari 2002. 12 bekeuringen waren voor autobestuurders die geen gordel droegen en 2 automobilisten reden zonder rijbewijs.

Auto gestolen
OUD-BEIJERLAND - Een blauwe Renault Twingo is gestolen. De auto met het kenteken 14-FB-PJ stond aan de Isaac Newtonstraat in Oud-Beijerland. Waarschijnlijk stal iemand eerst de sleutel en hierna de Renault. In ieder geval ontdekte men de diefstal op maandag 21 januari 2002.

Ongeval
HEINENOORD - Een auto is met volle snelheid de vangrail ingereden. De 29-jarige autobestuurder uit 's-Gravendeel reed op zondagavond 20 januari 2002 over de rijksweg A29 bij Heinenoord. Waarschijnlijk door de overvloed aan water raakte de auto in een slip en raakte de vangrail. Drie vrouwelijke inzittenden raakten gewond. Een had er vermoedelijk een gebroken been.

Mishandeling
OUD-BEIJERLAND- In een horecagelegenheid werd op zondag 20 januari omstreeks 01.00 uur een 21-jarig meisje geslagen. De ruzie ontstond na aanleiding van een eerdere ruzie enkele weken geleden. Twee verdachten, een 18-jarige man en een 17-jarige man uit Oud-Beijerland, zijn aangehouden en inmiddels voorgeleid. De 18-jarige man krijgt een extra proces verbaal wegens het grof beledigen van de politie.

Fout parkeren
OUD-BEIJERLAND- Op de Havendam werd op zaterdag 19 januari omstreeks 21.00 uur gecontroleerd op fout parkeren binnen een vergunninghouderzone. 7 automobilisten kregen een bekeuring.

Alcohol
PIERSHIL- Op vrijdag 18 januari omstreeks 17.30 uur werd op de Molendijk een 28-jarige automobilist aangehouden die te veel gedronken had. De man kreeg een boete van EUR 190 en een rijverbod van een uur.
MIJNSHEERENLAND- Op vrijdag 18 januari omstreeks 18.30 uur werd op de N217 een 61-jarige automobilist uit Puttershoek aangehouden omdat hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 2 uur.
OUD-BEIJERLAND- Op zondag 20 januari omstreeks 03.00 werd op de Scheepsmakershaven een 23-jarige automobilist uit Oud Beijerland aangehouden omdat hij te veel gedronken had. De man kreeg een boete van 190 Euro en een rijverbod van een uur.

Terug naar Nieuwspagina

Indien U ook nieuws heeft kunt u dit mailen naar: info@hoekschewaard-plaza.nl

copyright 2002 - Hoekschewaard-Plaza